L'Albus de Sant Fost serà gratuït per anar a votar al Pavelló-1

L'Ajuntament ha programat un servei gratuït de bus per anar al col·legi electoral, situat al Pavelló-1, aquest diumenge, que recorrerà el nucli urbà i les urbanitzacions.

Política

Al nucli urbà hi haurà les parades habituals als veïnatges de Can Calet, Can Corominas, Zona Centre i Zona Est, al matí de 9h a 14h i al vespre de 16h a 20h. El servei es farà amb intervals d'una hora.
A les urbanitzacions: la Conreria, Mas Corts, Mas Llombart Nord i Sud, el recorregut serà: carretera de Badalona/camí de l'Illa, Seminari, carrer Sant Llorenç, Santa Fe/Sant Bernat, Mirador/la Pau, Perdius (entrada), restaurant Mas Llombart; des de les 9.30h fins a les 13.30h i de 16.30h a 19.30h (també amb un interval d’una hora). Totes les parades estaran senyalitzades.

Amb aquest servei l'Ajuntament pretén facilitar l'accés al col·legi electoral únic i complementar el servei que habitualment realitza Protecció Civil, adreçat a aquelles persones grans o amb problemes de mobilitat que ho sol·liciten, trucant al telèfon 93.579.69.89.

Per la seva part, l'associació La Selva del Vallès de Mas Llombart i Mas Corts, creu que ha estat una bona decisió però lamenten no poder disposar diàriament d'un servei estable d'autobús urbà.

Edicions locals