Mas Llombart i Mas Corts proposen un centre cívic a la masia Ginesta

L'associació veïnal La Selva del Vallès reclamarà al govern local que recuperi la masia Ginesta per ubicar-hi un equipament públic. Els veïns creuen que l'adequació serviria per dotar les urbanitzacions de serveis com un centre de dia o un centre cívic.

Societat

Aquesta ha estat una de les conclusions de la trobada organitzada per l'associació per revisar i actualitzar el pla estratègic de l'entitat, que es du a terme des del 2005 amb uns 80 punts sobre la taula, i que té com a objectiu "desenvolupar aquestes zones de la població a través de projectes i propostes als agents públics i privats involucrats en la vida del poble", diuen des de l’associació.
Durant la reunió es van tractar altres temes que preocupen el veïnat i que es treballaran en els propers mesos com el traçat de la futura B-500; la realització de franges de protecció contra incendis; i la necessitat a les urbanitzacions d'un transport urbà i públic.

MILLORS COMUNICACIONS

Pel que fa a les noves tecnologies, els veïns reclamaran informació i solucions als problemes de la futura implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT), l'arribada de l'ADSL; i la cobertura de la telefonia mòbil a la zona.

Edicions locals