El govern de Sant Fost busca un acord amb la Parròquia pel conveni dels casals

El govern de Sant Fost ha convocat els membres de la parròquia a una reunió per buscar un acord sobre el conveni urbanístic signat per l'Arquebisbat de Barcelona i que afectaria els casals parroquials de l'avinguda Monturiol.

Societat

L’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, pretén així explicar el conveni, que ha provocat el malestar de part dels parroquians. “Crec que hi ha hagut manca d’informació, però si la parròquia no vol tirar endavant el conveni, estaríem disposats a retirar-lo del POUM, perquè no hi ha cap interès en crear un enfrontament”, diu Sanmartí.
El conveni urbanístic preveu que l’Arquebisbat cedeixi a l’Ajuntament un espai de 960 metres quadrats per a zona verda i als 352 restants, l’estament eclesiàstic podria construir un edifici, on es podrien ubicar, a més d’habitatges, locals comercials i la capella de Sant Antoni Maria Claret. “És un acord aventatjós per a l’Església, però si no s’accepta, la zona matindria l’actual qualificació”, diu Sanmartí, que vol reunir-se amb la parròquia aquesta setmana.

Edicions locals