Jaume Rifà presenta la col·lecció 'Fem Memòria'

El santfostenc Jaume Rifà presenta divendres (19.30h) la col·lecció 'Fem Memòria, Sant Fost de Campsentelles, Segle XX' un recull fotogràfic de la història i evolució del municipi que es podrà adquirir en fascicles. La presentació serà a L'Ateneu.

Societat

Rifà presentarà el primer fascicle de la col·lecció, que sota el nom El creixement recull imatges d'indrets de la població preses en diferents moments del segle XX. La presentació anirà a càrrec de Josep Monserde i hi intervindran el Regidor de Promocions Culturals, Antoni Pinyero, i l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí.

El santfostenc ha editat diversos treballs sobre la història de la població com Un fill il·lustre de Sant Fost: el canonge Rifà, que va comptar amb la col·laboració del rector de la parròquia santfostenca, mossèn Daniel Monserdà; Una mica d'història del poble, amb imatges del Sant Fost dels nostres avis; Guia Turística de Sant Fost; la biografia Dr. Antonio Gutiérrez Rogero, 22 anys al front de la salut de Sant Fost, 1966-1988; i 20 anys de democràcia a Sant Fost 1979-1999, entre altres.

Edicions locals