L'alcaldessa de Sant Fost nomena Xavi Conesa com a càrrec de confiança

Sanmartí ha nomenat Xavi Conesa com a càrrec de confiança de l'Alcaldia, segons un decret que es feia efectiu el 12 de març. Conesa és secretari d'Organització d'ERC i va ser el número 2 de la formació a les eleccions de 2007.

Política

Les seves funcions seran les de tècnic auxiliar assessor en els àmbits de comunicació i cultura, tindrà una dedicació parcial (unes 18 hores setmanals) i un sou anual de 14.000 euros. La plaça estava prevista en la plantilla municipal aprovada per a aquest any, després que el grup municipal d’ERC proposés Conesa per a aquest càrrec. De fet, el pacte de govern signat per IUSF, CiU i ERC, preveu que cadascun dels grups al govern pugui proposar una persona per a un càrrec de confiança, que, en últim terme, ha d’estar nomenat per l’alcaldessa. “Ha estat una decisió de tot el govern perquè considerem que Conesa és una persona treballadora i que podrà fer molta feina”, assegura Sanmartí, que recordava que “els regidors no tenen un sou i és necessari que hi hagi algú que tingui aquesta dedicació”.
Xavi Conesa (Mollet, 1982) té estudis d’Administració de sistemes informàtics i actualment cursa la carrera de Psicologia. En l’àmbit polític, és el secretari d’Organització d’ERC a Sant Fost i va ser el número 2 de la llista independentista a les eleccions locals de 2007.

Edicions locals