Pere Camprubí deixa el PSC de Sant Fost

Després de 14 anys, el regidor socialista Pere Camprubí abandona totalment la política santfostenca. El cinquè a la llista del PSC a les passades eleccions, Amalio Guisado, prendrà el relleu. Guisado està vinculat al PSC de Sant Fost des de 2003.

Política

En el proper ple municipal, Camprubí presentarà la seva renúncia a l’acta de regidor del grup municipal del PSC al consistori santfostenc, al qual va entrar el 1995 acompanyant l’aleshores cap de llista socialista Glòria Duarte. Però Camprubí no només deixa el consistori sinó que també es desvincula de l’agrupació del PSC de Sant Fost.
El socialista no ha volgut avançar els motius de la seva renúncia ja que “ho faré per primera vegada en el ple municipal que és on es concentra la sobirania popular de Sant Fost”, explica Camprubí. L’encara regidor apunta que el seu pas per  la política a Sant Fost ha estat “molt gratificant i tot un honor” i assegura que “fer el canvi d’estar als despatxos de Barcelona a estar a un poble de regidor i a més a l’oposició fa que aprenguis moltíssim”, diu.
En aquests 14 anys, quan va arribar a Sant Fost de la mà de la Federació del PSC del Vallès Oriental, Camprubí ha protagonitzat enfrontaments dialèctics “molt forts” principalment amb membres d’IUSF i l’exalcalde Joan Gassó, però el socialista indica que “no considero que siguin moments durs, sempre he entès que formaven part del joc”.
Camprubí no ha estat mai cap de llista dels socialistes santfostencs però sempre ha estat un de les segones espases de les candidatures del PSC que en aquests anys han encapçalat Glòria Duarte, Josep Morales i Josefina Caro.
Per al socialista els millor moments d’aquest període han estat les nits electorals perquè “el PSC a Sant Fost ha anat avançant any rere any tant en vots com en representació”. Ara, Camprubí tornarà a l’agrupació socialista de l’Eixample d’on va sortir fa 14 anys per emprendre l’aventura santfostenca.

Edicions locals