L'Ajuntament de Sant Fost obre un espai al web municipal amb l'oferta formativa i ocupacional

La mesura s'afegeix al conveni que van signar al desembre l'Ajuntament i l'EMFO per reforçar el servei d'ocupació al municipi

Economia

L'Ajuntament de Sant Fost ha habilitat un espai al web municipal en el qual es pot trobar tota la informació relativa als cursos de formació que ofereixen diferents ens públics o empreses privades tant per a persones en actiu com aturades i els respectius enllaços per ampliar la informació.

Entre d'altres, s'hi pot trobar informació dels cursos que organitza l'Agrupació Industrials del Baix Vallès (AIBV), ubicat a la Serradora, els paquets de càpsules formatives que ofereix setmanalment l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional (EMFO) i altres ofertes puntuals de l’àmbit privat.

La Serradora, impulsada per l’Ajuntament per a la millora i modernització del polígon industrial, amb el desplegament de la fibra òptica, és actualment la seu de l’AIBV. Allà s’hi gestiona la recerca i promoció econòmica, així com els cursos formatius.

Acord amb l'EMFO
Amb l'objectiu de trobar sinergies per afavorir el desenvolupament econòmic, el desembre passat es va signar un conveni entre l'Ajuntament de Sant Fost i l'EMFO per reforçar el servei de formació i recerca de feina a Sant Fost amb la implicació del sector privat. 

Els dos municipis concerten ara les accions a desenvolupar a Sant Fost en matèria de formació per aconseguir una ocupació de qualitat. Durant l'any passat van atendre's a Sant Fost gràcies al servei de l'EMFO un total de 56 emprenedors i van inserir-se 26 persones.
 

Edicions locals