Mireia Dionisio, a la llista socialista per a les eleccions del 21-D

La primera tinenta d'alcalde de Mollet ocuparà el número 28 de la llista del PSC per la demarcació de Barcelona

Política

La primera secretària del PSC de Mollet i primera tinenta d’alcalde, Mireia Dionisio, tornarà a formar part de la llista del PSC per a les eleccions al Parlament. En aquesta ocasió baixa vuit llocs respecte al 2015 i serà número 28 a la candidatura per Barcelona, una llista aprovada divendres i encapçalada per Miquel Iceta.

Dionisio, llicenciada en Dret i Ciències Polítiques i màster en Dret Local i Dret Urbanístic, va ser primera secretària de la Joventut Socialista (JSC) a Mollet i des del 2007 és regidora a l'Ajuntament. Actualment és la primera tinenta d'alcalde i encarregada de planejament i gestió urbanística, obres i infraestructures, llicències i disciplina urbanística, habitatge, via pública, qualitat urbana, gestió energètica i sostenibilitat, inspecció, pla estratègic i promoció econòmica.

En les últimes eleccions al Parlament, el 2015, Dionisio ja va formar part de la candidatura socialista per Barcelona, en aquella ocasió en el número 20. Tot i així, la regidora molletana no va obtenir acta de diputada, ja que el PSC va obtenir 12 diputats a la demarcació de Barcelona.

Més baixvallesans
A la llista del PSC per al 21-D també hi haurà altres baixvallesans. Serà el cas del primer secretari comarcal del PSC, Jonatan Martínez, de Montmeló, que ocuparà el 27è lloc, mentre que Conchi Jiménez, regidora a l’Ajuntament de la Llagosta, ocuparà el lloc 41 i Eva Riulas, de la JSC de Parets, el 62.

Altres vallesans a la candidatura seran el portaveu del grup socialista a l'Ajuntament de Granollers i fins ara diputat al Parlament, Jordi Terrades, que serà el número 7, Ana Ampudia de Cardedeu (48), José Luis López de Cànoves i Samalús (51), Joan Ramón de Llinars (67), Laura Rodríguez de Canovelles (86) i Cati Siles de Lliçà de Vall (90).
 

Edicions locals