Tres accidents en només un dia a la B-500 a Sant Fost

La Policia Local ha registrat 40 accidents durant els set primers mesos de l'any, el 85% de tots els que van registrar-se durant tot l'any passat

Societat

La carretera B-500 va registrar aquest dimecres fins a tres accidents en només 24 hores. En un d'ells el conductor d'una moto va haver de ser traslladat a l'Hospital amb ferides greus, i en un altre una conductora també va haver de ser traslladada a l'Hospital pels Serveis d'Emergència.

El primer accident es va produir dimecres pels volts del migdia, quan un camió va topar amb una motocicleta a l'altura del quilòmetre 6 de la carretera, a la zona de la Conreria. Agents de la Policia Local de Sant Fost i de Tiana van desplaçar-se al lloc dels fets i es van fer càrrec de l’accident i van atendre el motorista juntament amb dues dotacions del SEM, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil. El segon accident va produir-se poc després a la confluència de la B-500 amb l’avinguda Catalunya, entre un turisme i una motocicleta. El motorista va haver de ser traslladat amb ambulància a l’Hospital amb ferides greus a la cama i amb la clavícula trencada, i el tercer accident va implicar dos vehicles a la carretera de Badalona, i una de les conductores va haver de ser traslladada a l’Hospital amb dolor al pit.

 

Amb aquests accidents ja són 40 els registrats per la Policia Local durant els primers set mesos del 2017, el 85% dels que van registrar-se durant tot el 2016, que van ser 47. A més, es dóna la circumstància que en la majoria d’aquests accidents hi ha hagut ferits greus, i dues persones, veïnes de Sant Fost, hi han perdut la vida.

 

Millores insuficients

La Generalitat ha dut a terme aquesta primavera un seguit de millores que han consistit en el reforçament de la senyalització vertical al llarg de tot el tram urbà de la B-500, la reducció dels límits de velocitat de 50 a 40 km/h i el pintat d’un zebrat rugós als vorals de la via. Tot i així, l’Ajuntament considera que les mesures adoptades no són suficients i continua reivindicant el desviament de la carretera al seu pas pel nucli urbà. Des del consistori s’ha creat una comissió de treball amb portaveus dels grups municipals i la Comissió per al Desviament de la B-500 per exigir l’increment de mesures de seguretat.

 

Edicions locals