GSF demana una consulta popular per consensuar el POUM

El grup municipal Gent per Sant Fost (GSF) ha demanat a l'equip de govern que obri un "procés de participació ciutadana real" per consensuar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que espera l'aprovació provisional des del maig de 2006.

Política

Segons la portaveu de GSF, Montserrat Armengol, “el nou POUM marcarà el futur del nostre poble i cal fer servir les eines que estiguin al nostre abast per fer sentir la veu dels veïns”, apunta. Per això, la formació independent proposa fer una consulta popular vinculant per acordar el document “més tenint en compte que els programes electorals de tots els partits demanaven aquest consens”.

 

Armengol apunta que govern, oposició i AV haurien d’acordar propostes que després pogués votar la ciutadania. Tot i que fa més de dos anys que el procés està aturat, Armengol considera que “no hi ha pressa per aprovar el POUM perquè no hi ha una data fixada i demorar el procés per obrir-lo a la participació dels veïns és una qüestió de voluntat política”.

 

El POUM de Sant Fost es troba en la fase d’aprovació inicial des del maig de 2006 i el govern treballa actualment per poder-lo aprovar de manera provisional en els propers mesos.

Edicions locals