Els botiguers de Sant Fost organitzen la vuitena fira de comerç

Coincidint amb les festes del patró, l'Associació de Botiguers de Sant Fost organitza diumenge la vuitena edició de la fira de comerç, que es podrà visitar des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre a les instal·lacions del Pavelló-2.

Economia

La mostra, que com és habitual se celebrarà a les instal·lacions del Pavelló-2, comptarà amb estands de comerciants santfostencs i amb una representació de firmes de fora del municipi. El president de l’associació, Pedro Gallardo, apunta que “donada la situació de crisi i la baixada de vendes que pateix el comerç en general, estaríem satisfets si arribem als 25 participants de l’any passat”, diu Gallardo. Una de les novetats és que, a diferència d’altres edicions, enguany no hi haurà representació d’entitats ciutadanes: “Serà una fira centrada el comerç”, explica Gallardo.
Aquesta és la primera mostra organitzada per la nova junta de l’associació, que al mes d’abril renovava la majoria dels integrants, que, segons Gallardo, “han entrat amb moltes ganes de fer coses per dinamitzar el comerç local”.

ACTES EN PARAL·LEL

A més de l’exposició dels botiguers, la fira comptarà amb activitats paral·les com concursos, una mostra de vehicles militars, i un passi de models organitzat per les perruqueries participants. També hi haurà inflables per als més petits.

Edicions locals