Montserrat Sanmartí (IUSF) és reelegida alcaldessa de Sant Fost

IUSF començarà el nou mandat en minoria

Política

Montserrat Sanmartí, alcaldessa de Sant Fost des del 2008, ha revalidat el càrrec gràcies als sis vots d’Independents Units per Sant Fost (IUSF), que iniciarà el mandat en minoria. 

Els regidors que formen part del nou consistori són Montserrat Sanmartí, Juan F. Fernández, Blanca Torrallardona, Marc Muñarch, Marc Rico i Margarita Santos (IUSF), Xavier Conesa i Carles Miquel (ERC), Núria Fresquet i Ariadna Jaumot (SSF-E), Joaquim Pérez (CiU), Juan Álvarez (PSC) i Susana Ferrer (PP).

En la votació d’investidura, IUSF, ERC, PSC i PP van votar els seus propis candidats, mentre que CiU i Sumem no van presentar candidatura i es van abstenir. D’aquesta manera Sanmartí va ser la candidata més votada.

El nou govern començarà treballant amb minoria “però amb l’objectiu d’aconseguir, sempre que calgui, majories suficients per tirar endavant tot allò que convingui i que sigui bo per al futur del nostre poble”, va dir Sanmartí en el seu discurs d’investidura, que va començar amb un agraïment a totes les persones que han fet possible que IUSF revalidi una vegada més l’alcaldia.

L’alcaldessa va remarcar que “aquest govern garanteix l’estabilitat i la tranquil·litat a Sant Fost, genera optimisme i confiança en el futur per l’honestedat i el seny”, i va afegir que el nou govern estarà “obert a la col·laboració de tots els grups que practiquin una política constructiva”. Sanmartí va acabar el seu discurs manifestant la seva estima per Sant Fost. 

Edicions locals