El CAP de Sant Fost ja disposa d'aparcament asfaltat

L'Ajuntament ha realitzat els treballs d'asfaltatge de la zona d'aparcament del Centre d'Atenció primària de Sant Fost. Ara s'hauran de fer les delimitacions de l'espai que es dividirà en 20 places per als vehicles dels usuaris.

Societat

La zona és un espai de 534 metres quadrats, que va ser asfaltat la darrera setmana d’agost. Aquest cap de setmana està previst realitzar la senyalització horitzontal, que deixarà habilitades 20 places d’aparcament, una de minusvàlids i una zona, convenientment senyalitzada, reservada per a urgències i ambulàncies.
 
Aquest centre, en funcionament des de 2003, que dóna cobertura també a les poblacions de Martorelles i Santa Maria de Martorelles, atén un volum important de pacients que s’han de desplaçar en cotxe en molts casos. Amb aquesta millora s’evitarà problemes d’aparcament i de mal estat del paviment a causa de pluges, sobretot.

 

Al novembre el grup Gent per Sant Fost va presentar al ple ordinari la proposta per asfaltar i ampliar la zona d'aparcament, que va ser aprovada per unanimitat en la sessió plenària de gener d'aquest any.

Edicions locals