El Galzeran crea comissions de treball per unir esforços

La mancomunitat baxvallesana celebrava dimarts assemblea general

Política

La Mancomunitat del Galzeran (Martorelles, Sant Fost, Santa Maria de Martorelles, Montornès, la Llagosta i Vilanova) constituia dimarts, en el marc de l’assemblea general, quatre comissions de treball per desenvolupar projectes comuns entre els municipis.

La primera és la Comissió de Compres, que pretén aconseguir millores com la rebaixa de preus i que presideix el regidor responsable de compres de Sant Fost. La segona és la Comissió d’Ensenyament, que prioritza aconseguir implantar la Formació Professional a l’Institut de Montornès i que està presidida pel regidor delegat d’Ensenyament d’aquest municipi. També s’ha creat la Comissió de Telecomunicacions, presidida pel regidor de Noves Tecnologies de la Llagosta, i la Comissió d’Habitatge, que pretén la millora del parc d’habitatges i està presidida pel regidor responsable de les Polítiques d’Habitatge de Montornès.

Aquest ens supramunicipal representa una població de més de 50.000 habitants al Vallès Oriental i pretén unir esforços ja sigui compartint o intercanviant recursos com establint sinergies entre els municipis.

Edicions locals