Mireia Dionisio serà delegada del Vallès Oriental a la conferència del PSOE

La molletana acompanyarà Roman Ruiz, primer secretari de la Federació PSC-Vallès Oriental i Maria del Mar Sánchez, regidora i primera secretària del PSC-Granollers

Política

La regidora del PSC a Mollet Mireia Dionisio serà la delegada dels socialistes del Vallès Oriental a la Conferència Política que el PSOE farà el 8, 9 i 10 de novembre a Madrid. La molletana va ser triada per votació divendres passat del Consell de Federació, de la qual n'és membre.

La delegació vallesana estarà integrada també per Roman Ruiz, primer secretari de la Federació PSC-Vallès Oriental, exalcalde de Montmeló i actual diputat al Congrés dels Diputats; i Maria del Mar Sánchez, regidora i primera secretària del PSC-Granollers. El grup de vallesans el completen com a suplents Carla Millán (JSC-Caldes de Monthbuí), Conchi Sánchez (la Llagosta) i Antònia Cano (Parets del Vallés).

El PSC considera que aquesta conferència "és molt important per al socialisme, atès que ha d’articular i redefinir les estratègies de l’esquerra per combatre la crisi, agreujades per les polítiques d’austeritat dels Governs de dretes que desfà l’Estat del Benestar". La conferència també ha de tractar els temes de les "tensions territorials a Catalunya dins l’Estat Espanyol", i les primàries per triar obertament el candidat socialista.

Edicions locals