Ona Carbonell rep un Hyundai Tucson híbrid de la mà de Motorprim

El nou SUV compacte té un disseny d'avantguarda, els sistemes d'assistència a la conducció avançats i un paquet de seguretat activa

Aparador

Ona Carbonell rep un Hyundai Tucson híbrid de la mà de Motorprim
Ona Carbonell rep un Hyundai Tucson híbrid de la mà de Motorprim

La nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell va reafirmar dijous el seu compromís amb Motorprim, el grup de concessionaris i tallers oficials de la marca Hyundai, pertanyent a Movento. Com a ambaixadora del concessionari, la medallista olímpica va rebre el nou Hyundai Tucson en la seva versió híbrida, per part de Lluís Conesa, gerent de Motorprim, a les instal·lacions de Lliçà de Vall.

El nou SUV compacte té un disseny d'avantguarda, els sistemes d'assistència a la conducció avançats i un paquet de seguretat activa, així com un motor híbrid desenvolupat per reduir el consum de combustible sense renunciar a una potència de 230 CV.

Per a Ona Carbonell, "el Hyundai Tucson compleix totes les necessitats del dia a dia i és ideal per a la família pel seu espai i capacitat. És un cotxe que em fa la vida més fàcil i respecta el medi ambient". Lluís Conesa, gerent de Motorprim, també assegura que el Hyundai Tucson híbrid "és el vehicle ideal per gaudir en família amb el màxim confort i sostenibilitat".

L'acte de lliurament oficial del nou model de Hyundai va tenir lloc a la concessió de Motorprim de Lliçà de Vall, un espai de 4.000 m² dotat de l'última tecnologia i que ofereix els serveis oficials tant de venda –vehicles nous i d'ocasió– com de postvenda de la marca Hyundai.

Es tracta d'un dels quatre centres de Motorprim a la província de Barcelona (juntament amb els de Badalona, Mataró i Pineda de Mar) i en tan sols dos anys ha aconseguit impulsar la distribució de la marca en la zona de la mà de Movento, en un territori estratègic per a la companyia.

Concessionari Hyundai - Motorprim
avinguda Puigcerdà, 14 · Lliçà de Vall
Tel. 93 706 00 42
www.motorprim.es

Edicions locals